sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

The Gorgeous Blogger


Oho. En yleensä innostu mistään tämmöisistä ketjuista. Nyt on tuntuu kuitenkin, että tää on vähän velvollisuus. Sain tämän tunnustuksen kaukaa pohjoisesta Tuirelta (Kiitos!), jonka mukavaa blogia Turskatynnyri olen jo pidemmän aikaa seuraillut. Sieltä löytyy mm. upeita kuvia hienoista maisemista ja kivasti kirjoitettuja juttaja arjen sattumuksista, sekä kahdesta ihan valkkarin näköisestä koirasta.

Tunnustuksen saaneen pitää vastata viiteen kysymykseen. Yritän parhaani.

1. Milloin aloitit blogisi?
Tämä Nurkkahuoneesta on vasta muutaman kuukauden vanha yritys. Aiemmin kirjoittelin QdesQ-blogia muistaakseni 2005 vuodesta alkaen. Lisäksi on koirille oma blogi Suuressa Tarhassa.

2. Mistä kirjoitat blogissasi ja mitä kaikkea se käsittelee?
Tämä blogi hakee paikkaansa kuin Päätalon Herkon uuni. Yleensä kirjoitan siitä, mikä minua kiinnostaa, suututtaa, ihastuttaa tai vihastuttaa. Paljon tulee kirjoitettua koirista, eläimistä yleensä, luonnosta ja urheilusta. En halua rajata mitään pois, enkä keskittyä tarkoituksellisesti mihinkään. Aiemmin vanhassa blogissa toin esille mm. Vattajan hiekkarannan ja puolustusvoimien toiminnan ristiriitaa. Jotenkin ei virtaa enää siihen riitä.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Tuskin mikään. Usein mietinkin mahtaako ketään kiinnostaa mitä kirjoitan. Toisaalta en anna sen häiritä :)

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Jo ihan alkuun kirjoittelin omaksi ilokseni itselleni. Toki oli muutamia blogeja, joita seurailin ja sitä kautta tutustuin tähän maailmaan. Matkan varrella tuli sitten kiinnostavia aiheita, joista kirjoittelin säännöllisesti pidemmän aikaa. Nyt sellaista tarvetta ei oikein ole.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ehdottomasti pitäisi kirjottaa useammin ja säännöllisesti. Monet hyvät ideat ja fiilikset menee jo lyhyessä hetkessä ohi. Kun jättää jonkun asian kirjoittamatta ajatuksella, että huomenna sitten,  on asia ehtinyt vanheta.

Ja sitten tämä pitäisi laitta eteenpäin. Haluan antaa The Georgeus Blogger tunnustuksen Taviokuurnalle. Blogista löytyy mielenkiintoista ja asiantuntevaa juttua luonnosta.

3 kommenttia:

 1. Paljon kiitoksia - tunnustus on vastaanotettu ja eteenpäin jaettu!

  http://taviokuurna.blogspot.com/2011/03/gorgeous-blogger.html

  VastaaPoista
 2. Löysin vasta blogisi kun googletin liito-oravaa ja nakkasi tämänkin blogin luettavaksi. Liitiksestä en vanhasta blogistasi juttua löytänyt, eksyin näet lukemaan vanhoja kirjoituksiasi ihan muuten vain:D Mukavia ovat turinasi ja monesta asiasta samaa mieltä tunnumme olevan! Täältä saman kaupungin pohjoispäästä kun olen, kiinnostaisi tietää tuosta liito-oravasta, että oletkos niitä bongannut kun luonnossa liikut? Itse moisen näin vasta ja tuntuupa se naapurustossa aiheuttavan lähes samanlaisia reaktioita kuin petoviha konsanaan!!!

  VastaaPoista
 3. Eipä ole kohdalleni sellaista elämystä suotu, että olisin liito-oravan nähnyt. Olisipa se hienoa! Mukavaa Saija, että löysit tänne.

  VastaaPoista